Uw bedrijfsfeest/bedrijfsevenement door Zozoo laten verzorgen

Wij ontlasten u met alle zorgen op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, opening van uw bedrijfspand, beursstand, kerstborrel of nieuwjaarsborrel. Tevens kunnen wij een presentatie laten lopen op onze beide schermen die ingebouwd zijn in onze dj booth.

U wilt een bedrijfsfeest organiseren en dan wilt u goed voor de dag komen. Wij van Zozoo drive in verzorgen voor u een geweldig bedrijfsfeest. Wij kunnen uw bedrijfsfeest helemaal tot uw thema laten veranderen. Met onze twee schermen in onze dj booths kunt u uw presentatie eventueel laten zien.
Voor uw bedrijfsevenement verzorgen we, graag met onze twee bedrijven partyyentverhuur-twente en DSR Food Almelo dat alles tot in de puntjes geregeld word. Catering, partytenten, statafels, bierbanken, niks is ons te gek en ook voor grote evenementen bent u bij ons aan het juiste adres..
Wilt u groots uitpakken en naast de drive in show ook een zanger of band. Geen probleem , met onze netwerk kunnen wij voor u de gepaste combinatie vinden. Kortom plan een afspraak met ons in en wij kijken naar de mogelijkheden die er zijn om het tot een geslaagde evenement te laten zijn.

Waarom kiest men voor ons.

  • Wij bieden een totaalpakket aan samen met onze twee bedrijven Partytentverhuur twente en dsrfood Almelo.
  • Wij regelen alles tot in de puntjes voor u.
  • Alles is bespreekbaar, niks is ons te gek.
  • Veel bedrijven gingen u al voor.

Onze tevreden klanten.